top of page

Soulja Boy Group

Public·861 members

Spor analitiği gerçekten rekabet avantajı sağlar mı?

Geçen hafta arkadaş ortamında maç tahminleri üzerine uzun bir sohbet yaptık ve herkes farklı yöntemler kullandığını söyledi. Kimi sadece içgüdülerine güvenirken kimi detaylı istatistik tabloları inceliyor. Ben de spor analitiği uygulamalarını denemeyi düşünmeye başladım. Bu tarz veri odaklı araçları kullanan biri olarak, gerçekten daha bilinçli karar vermeye yardımcı olduğunu düşünüyor musunuz? Uzun vadede fark yaratıyor mu?

12 Views

Bir süredir spor analiz uygulamalarını daha ciddi kullanmaya başladım çünkü sadece hisle hareket etmenin beni ileri taşımadığını gördüm. Özellikle basketbol maçlarında tempo, asist oranı ve son çeyrek performanslarını karşılaştırıyorum. Karar aşamasında telefonumdan 1xbet mobii seçeneğine geçip belirlediğim marketi değerlendiriyorum, fakat öncesinde mutlaka istatistik tablolarını tekrar gözden geçiriyorum. Geçen hafta yaptığım bir seçim tamamen sayı ortalamalarına dayanıyordu ve maç beklediğim gibi dengeli geçti. Artık her tahmin benim için küçük bir analiz çalışması gibi.

SouljaBoy.net

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

SouljaBoy.net

bottom of page