Бренд 25 Union жіночий одяг
Чула про український бренд 25 Union, але хочу більше зрозуміти, що саме вони пропонують у своєму каталозі. Зараз шукаю жіночі плаття та трикотажні речі для повсякденного гардероба. Мені важливо, щоб були базові моделі, які легко комбінуються між собою. Також цікавить, чи є інформація про сам бренд і його історію. Перед замовленням завжди переглядаю відгуки, бо це допомагає скласти загальне враження. Було б добре знайти місце, де зібрані всі категорії в одному каталозі. Якщо хтось вже знайомий із цим брендом, поділіться, будь ласка, що саме дивились на їхньому сайті.
11 Views

Декілька місяців тому я детально переглядала каталог, бо теж хотіла краще познайомитись із тим, що пропонує бренд 25 Union. На їхньому сайті є окремі категорії з платтями, светрами та іншими позиціями жіночого одягу. Мені сподобалось, що можна зайти в розділ трикотажу та побачити всі моделі з фото і зазначеним складом матеріалів. Також є сторінка про бренд, де вказано, що він заснований у 2019 році та має власне виробництво. Перед вибором я переглянула розділ із відгуками покупців, щоб зрозуміти їхній досвід. Структура сайту дозволяє швидко переходити між категоріями і не губитись у каталозі. У підсумку я змогла спокійно порівняти різні моделі та обрати потрібну річ.