top of page

Soulja Boy Group

Public·356 members

Як ми налагодили зв’язок із клієнтами без офісу і купи SIM-карт

У мене все почалося з хаосу, коли я запустив онлайн-бізнес і спочатку давав клієнтам свій особистий номер, думаючи, що так буде простіше, але дзвінки пішли зранку до пізньої ночі, повідомлення губилися між особистими чатами

6 Views
th bes
th bes
Dec 21, 2025

Мій досвід дуже схожий, тільки я ще й команду підключав поступово, і тримати все на одному телефоні стало фізично неможливо, тому я почав шукати сервіс, який працює без прив’язки до офісу, проводів і конкретної країни, і зупинився на віртуальні номери для дзвінків і SMS як на робочому інструменті, а не тимчасовому рішенні, бо він дозволяє приймати дзвінки й повідомлення через інтернет з будь-якої точки, що для малого бізнесу просто рятівно, мені сподобалося, що не треба купувати окремі SIM-карти, реєструвати десятки номерів чи переносити їх при зміні країни, усе керується в одному кабінеті, можна налаштувати переадресацію, розподіл дзвінків між менеджерами, окремі номери під різні задачі, наприклад для продажів і підтримки, з практики раджу одразу продумати, як клієнт з вами контактує, бо якщо зробити один номер для всього, знову буде плутанина, ще великий плюс у тому, що можна взяти номер з кодом потрібної країни і виглядати локально навіть без фізичної присутності, це реально підвищує довіру, особливо коли працюєш з міжнародною аудиторією, за кілька місяців використання стало очевидно, що хмарна телефонія дає свободу руху і дозволяє масштабуватися без зайвих витрат, а це для бізнесу важливіше за будь-які красиві обіцянки.

SouljaBoy.net

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

SouljaBoy.net

bottom of page