top of page

Soulja Boy Group

Public·979 members

Як ми налагодили зв’язок із клієнтами без офісу і купи SIM-карт

У мене все почалося з хаосу, коли я запустив онлайн-бізнес і спочатку давав клієнтам свій особистий номер, думаючи, що так буде простіше, але дзвінки пішли зранку до пізньої ночі, повідомлення губилися між особистими чатами

10 Views
th bes
th bes
Dec 21, 2025

Мій досвід дуже схожий, тільки я ще й команду підключав поступово, і тримати все на одному телефоні стало фізично неможливо, тому я почав шукати сервіс, який працює без прив’язки до офісу, проводів і конкретної країни, і зупинився на віртуальні номери для дзвінків і SMS як на робочому інструменті, а не тимчасовому рішенні, бо він дозволяє приймати дзвінки й повідомлення через інтернет з будь-якої точки, що для малого бізнесу просто рятівно, мені сподобалося, що не треба купувати окремі SIM-карти, реєструвати десятки номерів чи переносити їх при зміні країни, усе керується в одному кабінеті, можна налаштувати переадресацію, розподіл дзвінків між менеджерами, окремі номери під різні задачі, наприклад для продажів і підтримки, з практики раджу одразу продумати, як клієнт з вами контактує, бо якщо зробити один номер для всього, знову буде плутанина, ще великий плюс у тому, що можна взяти номер з кодом потрібної країни і виглядати локально навіть без фізичної присутності, це реально підвищує довіру, особливо коли працюєш з міжнародною аудиторією, за кілька місяців використання стало очевидно, що хмарна телефонія дає свободу руху і дозволяє масштабуватися без зайвих витрат, а це для бізнесу важливіше за будь-які красиві обіцянки.

SouljaBoy.net

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

SouljaBoy.net

bottom of page