top of page

Soulja Boy Group

Public·728 members

Боді на бретельках - це зручно чи краще класичний топ? Ваші думки?

Привіт всім! У мене тут дилема з одягом, і дуже хочеться почути ваші думки. Я обожнюю носити топи влітку, але останнім часом почала замислюватися над боді. І от питання: чи зручно взагалі носити боді на бретельках в спеку? Чи не буде занадто жарко і некомфортно? З одного боку, виглядає стильно і нічого не вилазить з шортів чи спідниці. А з іншого, уявляю собі відчуття, якщо воно буде липнути до тіла у спекотний день. Може, краще залишитися вірною класичним топам? Хто що думає з цього приводу?

2 Views
Lili Depp
Lili Depp
Apr 16

Ой, це вічне питання! Я теж колись вагалася між топами та боді. З власного досвіду можу сказати, що все залежить від тканини та фасону. Якщо боді зроблено з якісної дихаючої тканини, наприклад, з бавовни або віскози, то в ньому цілком комфортно навіть у спеку. А якщо це синтетика, то краще не ризикувати. Щодо фасону, то мені подобаються боді на бретельках, вони виглядають дуже жіночно і елегантно. До речі, нещодавно бачила чудовий вибір тут: https://25union.com.ua/katalog/topy/topy-na-bretelkah/. Там є різні моделі, тож, можливо, знайдеш щось для себе! Головне, звертай увагу на склад тканини.

SouljaBoy.net

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

SouljaBoy.net

bottom of page